Klanten van MDB Profil

Exclusieve verkoop via klein- en groothandel

Van in het begin en om voor de hand liggende logistieke redenen, richt MDB Profil zich rechtstreeks tot kleinhandelaars en groothandels in bouwmaterialen, en niet tot eindgebruikers. Wat niet wil zeggen dat we hen niet belangrijk vinden. Integendeel zelfs, ze vormen de eerste schakel in de keten. Die waarop we ons baseren om hoogstaande profielen en andere aanverwante producten aan te bieden aan een competitieve prijs.

Totaaloplossingen voor professionals

Naast de ‘standaard’ producten die hun waarde al lang hebben bewezen, ontwikkelen we regelmatig nieuwe producten die voldoen aan de eisen en noden van plaatsers. Hiervoor gaan we voortdurend op zoek naar de noden van de markt. Het is dankzij deze ontwikkelingen dat plaatsers kunnen rekenen op een volledig en optimaal aanbod, dat volledig is afgestemd op hun beroep en noden bij de afwerking van een gebouw: gipsplaten afwerken, binnenbepleistering, gevelbepleistering en buitengevelisolatiesystemen.

Een netwerk van partners

We verwachten van onze commerciële partners dezelfde knowhow als die waarmee wij zelf onze profielen produceren. Onze partners worden dan ook zorgvuldig geselecteerd omwille van hun uitstekende kwaliteit en hun vakmanschap in hun sector. Als actief lid van Europrofiles, een Europese federatie die fabrikanten van profielen en bepleisteringsondergronden vertegenwoordigt om zo gebruiks- en productieprincipes op te stellen, leven we de productierichtlijnen en de plaatsingsmaatregelen strikt na. Voor onze klanten, maar ook voor de klanten van onze klanten. Elke dag opnieuw en in elke situatie maken wij en onze medewerkers er een erezaak van om dit engagement te respecteren.